La løken frese medkjøttet, rør om så den ikke svir seg. Nå er retten kanskje i ferd med å gå litt i glemmeboken, men den bør absolutt frem fra glemselen igjen, for dette er en kjempegod gryterett
Den lokale Kiwien hadde fylt opp en hel kjøledisk med svineknoker. Tror det var noenogtyve kroner for kiloen, så jeg rasket med meg den største jeg fant og fortsatte til grønnsaksdisken hvor jeg plukket med meg kålrot,gulrøtter,persillerot,purreløk,rødbeter og pastinakk
Tilsett kjøttet. Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. 2 timer – til kjøttet er mørt. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene. 1 kg grytekjøtt av reinsdyr
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Da slår du av plata og lar fisken trekke lett under lokk til fiskekjøttet flaker/skiver seg. Slik lager du en super sunn middag med trukket lettsaltet torsk, poteter, chorizo og enkel gulrotpurè
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.