Bland i alt det tørretil du får en deilig seigtflytende røre. Rør til du får en glatt og myk masse. Avkjøl kaken med et tørkehåndkle over, slik at den beholder fuktigheten
Legg svinekjøtt til marinering, Jeg brukte litt soyasaus, limesaft og revet hvitløk. (ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Her får du en smakfull og rask middag som hele familien kommer til å like. Maizena melet gir kyllingkjøttet en myk skorpe og gjør at kjøttet ikke blir tørt under steking
Tilsett olje, vann og vanilje. Tørt. Tilsett mer vann om røren trenger å tynnes litt(hvor mye veske kokosmelet suger til seg kan variere litt i mellom kokosmel-typene), eller mel linfrømel om røren er for tynn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.