Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
Heisann, da er det en ny uke med nye muligheter. Jeg hadde grovhakkede tomater, rød paprika ogkoriander til + deilig olje, eddik og krydder som nevnt over fra Olivers & Co
Ha to bokser med kikerter i et dørslag, skyll av de og la de stå og tørke mens du gjør klar resten. Siden jeg brukte ferdig bløtlagte kikerter i denne oppskriften har jeg også tilsatt egg og litt ekstra mel for å få de til å henge godt sammen
Jeg vet at det ikke er så vanlig å tenke på indisk måltid med grønn farge (såfremt det ikke er en rett med spinat), det mest vanlige er rød eller gul farge på sausene på grunn av gurkemeie
Tilsett urter etter smak og smak til med salt og pepper. Squash «pasta» med kjøttsaus. Du kan velge om du vil blande «pastaen» med sausen eller helle sausen over pastaen, ha på litt revet parmesan
Ha de på bakepapir med salt, pepper og olivenolje over og stek i stekeovnen. Vask og skjær en squash i tynne skiver (ikke bruk ostehøvel da blir det for tynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.