Fantasikake med Jordbær- og Sjokoladekrem / Fantasy Chocolate & Strawberry Cake
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 160 g mykt smør
  • 220 g lysebrunt sukker
  • 4 medium egg
  • 1 egg
  • / 4 med
  • 1 ts
  • / 1 ts
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • / 2 tsp vanilla extract
  • 2 ts
  • / 2 ts
  • 0,8 dl kokende vann
  • 80 ml boiling water
  • 1/3 cup
  • 200 g mørk sjokolade
  • 2 ss kakao
  • 2 tbsp cocoa powder
  • 280 g mel
  • / 280 g pl
  • 30 g maisenna
  • 3 ts natron
  • / 3 ts
  • 1,5 dl kefir
  • 150 ml buttermilk or fermented milk
  • 1/2 cup
  • 500 g jordbær
  • 2,5 dl kremfløte
  • 250 ml whipping cream
  • 1 cup
  • 100 g melis
  • 250 g melkesjokolade
  • / 250 g milk
  • 50 g smør
  • 2 ss melk
  • 2 ts kaffe
  • / 2 ts
  • 300 g melis
  • 5-10 minutter til
  • 160 degrees Celcius (320 degrees Fahrenheit) in fan
  • 180 degrees Celcius (356 degrees Fahrenheit), still fan
  • 1-2 days before you fill and decorate it, just make sure it is tightly wrapped)
  • 50 sticks
  • 30 minutes before serving.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.