Stek på sterk varme i et par minutter. Hell av vannet og bland den raskt medsausen i pannen. Skjær halvpartenavpurren i strimler ogden andre halvparten i små biter
Disse muffins er basert på min ny favorittlavkarboogglutenfri meltype. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, menden er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Spe påmed mandelmelet. Tok denenklevariantenmedferdigmiksen til Funksjonell Mat, Sjokoladekake - oggjestene ble imponert da jeg sa det var sukkerfritt oglavkarbo
Følg Just another food story på facebook ogpå Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskapernoenavoppskriftenepåbloggen
Del krepsenpå langs og smør kjøttet med et godt lag urtesmør. Når man er ferdig å spise er det bare å rulle sammenavispapiretog kaste det sammenmed skallet
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Skyll squashenog del den i to, hul ut det myke fruktkjøttet og stek det medløken. Når alt er kokt sammen, tilsett kjøttdeig og rør ofte slik at deigen blir kornete
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.