- Fres deretter løken i litt olje og tilsett chili, hvitløk, squah ogpaprika etter noen minutter. Jeg har endret litt på oppskriften ved å tilsette chili, squashog litt mer hvitløk
Fordel utover bitene av squashog strø over med persille. (2- 3 porsjoner)4 egg2 hakket vårløk1 rød paprika i biter3 - 4 tomater i båter1/ 2 squash1 ts paprikapulversaltog pepper1 ss creme fraichepersilleolje til stekingVarm opp olje i en stekepanne og fres tomater, vårløk ogpaprika sammen med paprikapulver i et par minutterVisp sammen egg, creme fraiche, salt og pepper i en bolle og hell over grønnsakene i stekepannen
Ha på tomatskiver ogsquashskiverog biter av mozzarella. Vegetar pizza med god ost og god saus er like godt som pizza med kjøtt på, visst ikke bedre synes jeg
F. y. l. t. e. p. a. r. i. k. n. s. m. f. u. o. g. ,. d. v. J. h. j. H. ø. D. b. q. c. å. æ. P. E. 4. 3. 1. 8. 5. /. 2. 0. L. K. -. T. B. S. A. I. @. #. d l
I dag var jeg så og si helt tom for ideer kiket i kjøleskapet - der var det også ganske tomt, så jeg plukket frem de råvarene jeg hadde og det ble til denne formen med tomat, squashog en liten pølsebit
Sopp, brokkoli, gulrøtter, løk ogpaprika, kan vel sies å være blant de mest populære. Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Legg på eggene som deles på langs, og pynt med squash. Det ser virkelig lekkert ut med en knasende sprø salat, ja og så smaker det også veldig godt, nesten det beste man kan servere sommerstid
Tomat ogpaprika i biter. Eller dvs så tett på fenomenet som man kan komme når man er et par og tjue år akkurat hatt erhvervet seg en grad på universitetet og er mer enn normalt klar for å få en pause fra undervisning
Rød paprika. Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Vil du ha en smakfull sprøhet til retten, passer dette krydderet til fisk, kjøtt og salater
Var inne i o mektige matblogger Trines bloggog sjekket middagstips, og kom over denne retten. Oppskriften her er relativt lik Trines (dog med noen små endringer)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.