Fasanpaté med pasta og sopp
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g hakket flesk
  • 1 egg
  • 1 ½ dl kremfløte
  • 1 ts frisk eller tørket timian
  • 2 epler
  • 3 cl whisky
  • 5 blader savoykål, evt kinakål
  • 10 skiver bacon
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 1 kg pasta, helst flerfarget pasta
  • 5 dl tørket sopp, utbløtt i vann
  • gressløk
  • smør eller margarin
  • 5 ss olivenolje
  • saften av 1-2 sitroner
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 8 dl broccolibuketter
  • 5 paprikaer, (gule og røde)
  • olivenolje
  • vineddik
  • 1 patéform på 1 ½ - 2 liter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.