og skal du bake lussekatter vil jeg anbefale denne oppskriften. Dette skal bli en svært løs deig,safran tørker ut deigen, derfor er det viktig at den er så løs som mulig
Ja, mange mener kjøttet blirbedre etter en tur i fryseren. Sausen blir fantastisk. Av kjennere regnet som verdens beste, så mild og smakfull at tilbehør egentlig er unødvendig, selv om et par tre dråper god balsamico ikke er av veien
en rådyrknoke i kjelen og sjokoladebrownie i ovnen Og så må man heller ikke glemme sneglene i magen (som nok skal dokumenteres og beskrives mere detaljert ved en senere anledning )
Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Det har blitt tradisjon å bake denne kaken til jul og det fine er at selvom du ikke orker å spise alt i løpet av julen holder den seg fint helt til påske i kjøleskapet
Det trengs ikke sukker, for eplesaften gjør grøten søt nok. Eplejuice fungerer også helt fint, men råsafta er mer naturlig og har et sunnere næringsinnhold enn det en eplejuice som er laget av konsentrat har
Kyllingen er ferdig når det renner klar kjøttsaft ut fra kjøttet om du stikker en spiss kniv inn. Dette ser nok ikke delikat ut ved første øyekast men, tro meg
Etter en drøy time i ovnen er kyllingen blitt fantastisk saftig og ligner slett ikke på de ferdiggrillede tørre priorkyllingene du kan kjøpe i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.