Her får du både oppskrift på fastelavensbollerog verdens beste vaniljekrem. Hvorfor ikke servere deilige fastelavnesboller med hjemmelaget ekte vaniljekremog melis på toppen, som er skikkelig yummi
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Carbonara med fullkornspasta og kalkun. Kjør bærene glatte med en stavmikser. Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Nemlig lavkarbo boller med deilig vaniljekrem i. D Egentlig ville jeg har vanlig vispet krem, med litt sukrin og vaniljepulver i, men siden tydeligvis resten av Norge også hadde planer om å spise det idag, som dermed førte til tomme butikkhyller, ble det tyrkisk youghurt blandet med vanilje istedet
Nei, nei, nei, Lag dem, spis og kos deg, men vent til neste fastelavn med å lage dem igjen. Slipp røren forsiktig nedi med to skjeer, bollene skal ha ujevn form
Form deigen til cones istedenfor de vanlige bollene og fyll med krem og bær. En ny vri på fastelavensbollene som ble tatt godt imot av både store og små
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.