Lyst på noe godt til lørdagskvelden. Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Denne retten er definitivt noe av det bedre man kan lage en lørdagskveld, og får den tradisjonelle tacoen til å virke ganske så middelmådig
Dette er en super enkel, men smakfull måte å lage tyrkisk kebab på. Kjøttdeig blandes med spisskummen, finhakket paprika, rødløk, chili og hvitløk og stekes på langpanne i ovnen
Jeg elsker å kombinere det søte med det salte. D. Marengs. 8 eggehviter. 1 pk melis (500gr). 1/4 ts salt. Hell alle ingrediensene i mixeren og la den stå å gå til dette har blitt en stivpisket marengs som ikke siger sammen i bollen
1-2 ss pul biber (tyrkiske chiliflak). 1-2 ss pul biber (tyrkiske chiliflak). 1-2 ss pul biber (tyrkiske chiliflak). 1-2 ss pul biber (tyrkiske chiliflak)
Tilbake i Bodø etter 14 fine dager på Sunwing Side East Beach. Dagene har gått med til å lese, trene, gjøre yoga, soling, spise mye god mat og drikke god vin
Noen ganger er det enkle det beste. Brunsj. Det er ikke lenge siden de fleste lurte på hva slags feilstavelse av lunsj dette var, men ting endrer seg raskt
Cacık (Tyrkisk yoghurt- og agurkdipp). Cacık (Tyrkisk yoghurt- og agurkdipp). Knallgod dipp fra Tyrkias beste matregion som er like god på brødskiva som på mezebordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.