Det beste er å tilberede skinkesteken selv. Sil sausen over til en liten panne. Denne skal jeg love var perfekt, og ikke tør noe som defleste opplever med skinkestek
Mange jeg har servert dentil har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekekende noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for defleste av dere
Tilsett salt, pepper og muskatnøtt og la det koke til en litt tykk saus. revet hvitost til topping. Dette er en middag som defleste barn liker, nå hadde jeg bare halve gratengen med brokkoli, og den kan sløyfes visst det ikke faller i smak
Lett å lage, ikke så dyr og passer tildefleste arrangementer. For litt sidenhadde bestevenninnen min bursdag, og siden jeg hadde invitert til lunsj hjemme hos meg, bestemte jeg meg kvelden før for å lage en liten kake i tillegg
Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler
- Pisk sukrin, stevia og egg til eggedosis. Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
Alle desse ingrediensene får man også på helsekostbutikker, i tillegg er dei aller fleste å finne på dagligvarebutikker no til dags, spesielt dei med godt utvalg
Ha litt olje i en panne og varm den opp til medium-/ høy varme. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
For min del blir det lite tid på kjøkkenet deikommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
*Defleste ingrediensene får man kjøpt på vanlige kolonialer, aromaen kan man kjøpe på apoteket. Tilsett så gelatinblandingen i sukkerlaken og rør godt tildet er helt oppløst
Oppblåste mager er vel noe defleste av oss opplever fra tid til annen. Denne saken funker faktisk, og derfor synes jeg den fortjener et eget innlegg slik at du lettere kan finne tilbaketilden når den trengs
Det viktigste er at man pisker eggehvitene skikkelig stive, helt tildet ser ut som skyer (a-ha. I dettetilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost
Jeg har forsøkt lenge, og endelig har det lykkes meg å finne frem til en metode hvor du kan bake søtpotet i ovnen, og sitte igjen med en sprø french frittes, akkurat som en french frittes skal være
Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.