Sukkerfritt jordbær- og blåbærsyltetøy uten tilsetningsstoffer HER. Det er så utrulig kjekt at dere tar så godt imot matgleden og lidenskapen min som eg prøver å spre med denne bloggen, og det gir så masse motivajson til å fortsette i samme løp
Er det noe jeg kan spise mye av, er det skalldyr og ellers alt hva havet har å tilby. Trekk kaserollen av platen og la stå med lokk på mens du tilbereder resten
Men jeg ser også frem til at vårgrønnsakene skal gjøre sitt inntog på markedene. Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
)- Fra kraftig overvektig til lett overvektig. De eldste er i undertøy, og de er ikke særlig flatterende og ei veldig morro å vise frem til kjentfolk og kollegaer
- Den neste morgenen kom resepsjonisten løpende til meg ved frokostbordet. Kunne delt mye rart fra ferieturer med spiseforstyrrelsen, men jeg velger heller å rykke til en hjelpende guide
Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder
På sommerkveldene kommer det forsåvidt godt med å ha "et halvt klassesett" med pledd - da kan vi dele ut til gjestene og dermed drøye terrassekosen litt til etter at solen har gått ned
Ikke for å vinne, utkonkurrere andre eller ta over verden - men fordi vi har noe vi ønsker å tilby. Hva er det som frarøver meg energien til å gjøre det jeg liker
Jeg er nominert til en food blogger awards. Daim-is. Denne iskaken er lettlagd og utrolig god og passer like godt til helgekos som på kakebordet ved festlige anledninger
Du kommer til å oppleve at pannekakene er veldig enkle å jobbe med, de blir ekstremt luftige og faller ikke fra hverandre når du skal vende dem opp-ned
Justèr konsistensen med melis, til passe tykkelse. Smør glasuren over kaken, eller del kaken i to-tre deler og legg sjokoladekrem mellom hvert lag og på toppen
15. 2016 kl. Proteinrik dessert. eggedosis med ny vri. 02. 09. 05 i. Blogg. Ingen kommentarer. Hei. Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt
Disse havrehjertene lagde jeg til en artikkel på shoppingbloggen i fjor, og de ble så populære (det er hva jeg har fått høre i ettertid hverfall) så jeg tenkte dere måtte få den her på bloggen i år
I butikken er ikke det ofte tilfelle. -Randi Annette-. #Mat #Oppskrift #Tips #Hverdag #Fisk #Hjemmelagd #Blogg #Matblogg #Helse #Protein #Kropp #Februar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.