Som du skjønner må du bestemme sjøl hvor mye som går med av alt. I gamle dager var dette en av de matrettene som ble brukt til store anledninger som bryllup , konfirmasjon og lignende
Han fisket en fisk som var for tung å bære hele veien tilbake og tok dermed med seg hodetog ga fra seg resten av fisken, fordi hodetinneholderallermest næring på en fisk
Jeg har laget den mange ganger med glutenfritt mel, ogdetfungerer helt supert. Pynt gjerne kaka med strimler av gulrot, friske bær (ikke frosne, de safter seg ogdet blir ikke så delikat) eller hakkede valnøtter
Deterogså en super kake å ha med påskoletilstelninger etc. Jeghusker den fra mange koselige stunder da jeg var liten ogdet var for meg verdensbeste kake
Men jeger veldig på “litt av alt og alt med måte” for klarer man å holde et balansert kosthold for detmeste av tiden erdet jo ikke noe problem å unne seg noe godt når man måtte ønske det
Hell så over god kraft ogkrydderog la det simre på svak varme i minst en halvtime, gjernelenger. Rør inn dijonsennep mot slutten ogaller sist rører du ut arrowrot i litt vann og spe i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.