Legg kjøttsaus ogpoteter lagvis i formen, begynn med kjøttsaus ogavslutt med poteter. Skjær poteter i skiver, bruk gjerne en mandolin og finhakk hvitløk
Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel. Og det blir aldri for mye bèarnais så kjør på med biff og bèarnaise saus til
jQuery(document). jQuery(". Du kan godt bruke din egen oppskrift på hvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
Oppskriften kommer litt an på hvor store poteter du kjøper og hvor stor form du velger. (som på bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn
Koriander, hvitløk, salt ogspisskummen kjøres i enblender eller med stavmikserTilsettoljen i en tynn stråle og så vannet før du kjører det sammenTilsett sherryeddikDu kan justere med mer krydder og evt eddik til du oppnår en smak du liker
så kan du koke potetene litt på forhånd, f. Liker du saltbakte poteter, så finner du oppskrift på det. Her på bildet, har jeg fylt med grønnsaks-salat m/rømme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.