Ferske vårruller som freddaskos 23. 01. 2015 kl. 11. 36 i Salt
Ingen kommentarer. Kan vi ikke ha noe lett og sunt sier Villamannen gjerne når 20 dag jul har kastet tre og ribbefett ut bakdøra
Denne retten er ganske annerledes enn vanlig norske retter. Jeg fikk den servert hos en god venninne for noen år siden og i ettertid hatt lyst til å teste ut dette hjemme
Har du ikke smakt bakte ferske rødbeter så har du gått glipp av noe. For en som alltid har trodd at rødbeter kun serveres som syltet, og smaker grusomt, så har jeg fått noen åpenbaringer med ferske
Goi cuôn er navnet på de vietnamesiske vårrullene som tilberedes uten fritering. De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller
Lenge har vi snakket om å bake mer, og endelig har vi kommet igang. Og Gud så mye godt det blir. Vi har bakt polarbrød, rundstykker, tynnbrød og idag var det bondebrød som stod på menyen
Når jeg var liten var jeg mye med en venninne fra Vietnam. Jeg var hjemme hos henne så ofte at moren hennes sparte flere ganger litt middag til meg i tilfelle jeg kom innom
Da har jeg bakt litt igjen i dag. Små, nystekte brød med sprø skorpe smaker alltid godt. Jeg baker og putter i fryseren, så kan jeg alltid by på duftende fersk bakst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.