- Kan vi ikke ha sånne ferske vårruller da, foreslår han. Ferske vårruller som freddaskos 23. Du trenger1/2 Kyllingfilet100-200g Ferske reker100g tynne risnudler1 gulrot1/4 dels agurk2 dl strimlet isbergsalat1 dl hakket koriander1/2 dl hakket mynte4 vårløk i strimler3 ss risvineddik1 ss akasiehonning eller sirup1 pakke rispapir til vårrullerSauser. 100-200g Ferske reker
Denne retten er ganske annerledes enn vanlig norske retter. Jeg fikk den servert hos en god venninne for noen år siden og i ettertid hatt lyst til å teste ut dette hjemme
De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller. Goi cuôn er navnet på de vietnamesiske vårrullene som tilberedes uten fritering
Da er det kanskje på tide å teste ut ferske vårruller. Ferske vårruller lager du med rispapir. Dette innlegget Ferske vårruller har sitt opphav hos Hjemmekokklauget
Bortsett fra kylling og reker, som stekes lett, er resten av ingrediensene ferske og knasende sprø. Som tidligere nevnt, er vårruller en schlager i husholdningen
Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Vårruller. 16. 12. 2015 kl. 20. 15 i. Middagsretter. Én kommentar. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Hjemmelagde vårruller - sunt og godt. 05. 2016 kl. 10. 10 i. mat. 6 kommentarer. Hei,. Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker
Vårruller. 24. 02. 2017 kl. 16. 06 i. Matretter. Ingen kommentarer. God fredag. Lyst på noe godt i helgen. Da er hjemmelagde vårruller virkelig verdt å prøve
Vårruller. 19. 10. 2015 kl. 22. 37 i. Middagsretter. Ingen kommentarer. Heimlaga vårruller er luksus i en travel hverdag, men hvorfor ikkje lage en stor porsjon og fryse ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.