Holdbarheten er kortere med hjemmelaget syltetøy (pga ingen kunstige tilsetningsstoffer) så det er en fordel å ikke lage for mye, men smaken er mye bedre enn kjøpe- syltetøyet, og det er helt naturlig, inneholder ingen fargestoffer og helt fri for E-stoffer som er i syltetøyet kjøpt på butikk
Du kan fylle galetten med nesten hva du vil, jeg syntes steinfrukt som fersken, nektariner og plommer sammen med blåbær er den perfekte kombinasjonen for en sommerpai
Videre tilsettes fersken som du har skjært opp i småbiter og kultur melk/ eller yoghurt naturell. Dagens fristelse er noen deilige, friske cupcakes som er laget med kulturmelk og deilige fersken
Ferskener karamelliseres i ovnen med smør og ltt brunt sukker på toppen, og med et lite hint av honning og vanilje, som gir en fantastisk aroma og smak
Gir fargen tid til å smitte over til ferskenen. 4 faste uskadede fersken deles i to og legges i kokende sukkerlake. Taes ut og hviler i ca 1-2 min før skinnet fjernes. 2-3 dl bringebær. 2-3 ss melis. 2 halve fersken på en passe tallerken. En klassiker fra det mondene kjøkken på 40-og50-tallet. 4 faste uskadede fersken deles i to og legges i kokende sukkerlake. 2-3 dl bringebær. 2-3 ss melis. 2 halve fersken på en passe tallerken
I tillegg har jeg brukt et nydelig syltetøy fra Stonewall Kitchen med mango og fersken. Syltetøyet produseres i USA av Stonewall Kitchen og fås kjøpt i Norge i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger
Frisk og og god sommersalat med bjørnebær og fersken. Del ferskenene i to og fjern steinene. 2 fersken (ca. 1/2 rødløk (ca. juli 2, 2015 • 0 Frisk og og god sommersalat med bjørnebær og fersken
Pisk egg og sukrin til eggedosis, bland i vaniljekesam og resten av krydder/det tørre. Vend inn hakket fersken uten skall og blåbær, tøm i muffinsformer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.