Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. Her kommer kaken i en lavkarbo variant, som kan nytes med god samvittighet på selveste nasjonaldagen
Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner. BLOGGEN ER FLYTTET TIL WORDPRESS - FØLG LINK FOR Å SE HELE OPPSKRIFTEN
mai-feiring valgte jeg å bake en glutenfri festkake som også jeg kunne nyte med god samvittighet. Denne kaken er som nevnt fri for gluten og det er minimalt med sukker, den er utrolig saftig og minner litt om Oreokake i konsistensen, men med smak av appelsin og sjokolade noe som er en av mine absolutte favoritter
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Varm potetsalat med egg, kapers og rødløkHvis du vil lage en sprekere variant av potetsalat som passer til spekemat, kraftige pølser og sild, kan du prøve denne
Oppskriften er til rund kakeform ca. sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig. Visp fløten til krem. Hell Sjokoladesausen over kaken og pynt med små kokosboller og evnt
Øk tilmedium hastighet og visp til du får en luftig konsistens. Denne kaken ser imponerende ut med sine to etasjer, men den er ganske enkel å lage, og den smaker kjempegodt
Når du baker til noen med cøliaki så husk på å være nøye med at alle ingrediensene må være glutenfrie, og at kaka ikke blir forurenset av glutenholdig mel du har på kjøkkenet
Spe med melk mens du rører til grøten er passe tykk. Kos dere med pinsehelgen. mai #blogg #rømmegrøt #mat #matblogg #spisogspar #mai #helg #pinse #helse #livsstil #tips #Norge #vår #mamma #mammablogg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.