LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk (English below). Skikkelig gode matmuffins som passer godt til matpakka, strandturen, pikniken, kveldskosen
for denne lunsjen. Jeg laget røren til disse lappene i går kveld. Da spiste jeg de til kveldsmat med nøtter og yaconsirup, i dag tidlig ble lappene frokost til lille Tarzan og så endte de opp som lunsj til meg idag
Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
Noen ganger trenger vi de raske løsningene. Selv om jula er over og tradisjonsbakst med 7 sorter og kanskje mere til er fortært, kan det hende at vi likevel trenger å snu oss rundt litt fort når vi venter gjester eller om brødboksen rett og slett plutselig er tom
Disse nydelige minipaiene passer perfekt som en smårett eller på et tapasbord. Spinat og fetaost passer utrolig godt sammen, om man kan selvsagt også lage en stor versjon med de samme ingrediensene, men på en fest er det både enklere og gøyere å spise miniversjonene
Jeg kjenner at blodsukkeret synker i takt med det humøret mitt etter å ha kjempet gjennom den ene butikken etter den andre, og samtlig få stygge blikk etter å ha slått til titalls mennesker med tjue handleposer hvor enn jeg går
Denne retten er så god og lekende lett å lage at jeg kunne hatt den hver dag. Vel, den kommer i hvert fall på bordet når jeg ønsker meg litt ekstra kos eller bare ønsker å imponere middagsgjestene
Start med å lage paibunnen. Når bunnen er klar er resten plankekjøring. Ha mel, smør oppskåret i mindre terninger, egg, salt og 1-2 små spiseskjeer kaldt vann i en matmølle eller foodprosessor
Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaen fylt med ris (som også er veldig godt), men jeg fylte mine med quinoa i stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.