Til forrett begynner vi med en av mine favorittsalater, nemlig fikenogprosciuttosalat. Både fikenog prosciutto skinken gjør at denne salaten gjør at du både får en søt og salt smaksopplevelse
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Fiken med spekeskinke og urtedressing er en helt fantastisk forrett eller som tapas. Vi er kanskje ikke så vant med ferske fiken i Norge, men dette må prøves
Del fikenene i fire båter hver og stek de forsiktig i litt smør. Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett
Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den med parmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
noen tørkede fiken. Veldig julete dessert og veldig søt. Bland melk, sukker, vanilje, eggeplommer og gløgg i en kjele og varm opp til akkurat under kokepunktet
syltetøyet blir også godt om du. skifta ut fiken med aprikoser. 12-15 tørka fiken i små bitar opp i blandinga. 12-15 tørka fiken i små bitar opp i blandinga. 12-15 tørka fiken. 12-15 tørka fiken
Del fikenene på langs og stek dem gylne med snittflaten ned i litt olivenolje. Hvis du har fått tak i fersk og ny hvitløk vasker du røttene godt og finhakker dem
ferske fiken skåret i fire båter. Legg tomatene i oljesmurt ildfast form og stek dem i stekeovnen på 200 grader til de så vidt begynner å falle litt sammen, kanskje 10-15 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.