Skreien er og blir det viktigste her oppe – sier de fleste nordlendinger, for i neste åndedrag å skryte av Norges beste lammekjøtt – nemlig Lofotlammet, og det sier ikke rent lite i et land som har noe av verdens beste lammekjøtt
Villam, dielam og Lofotlam og rundt juletider har de også pinnekjøtt av lam fra Volda. Har du ikke besøkt noen av dem, kan jeg anbefale en tur til "Lille Paris" midt på Frogner
Bella ble elektrisk av disse sinte, kjeftende pelsbyltene som pilte rundt i lyngen. Vi lagde ovnsbakt lofotlam og rotgrønnsaker med saus smykket med fjelltyttebær
), så tok eg opp lammebiff avLofotlam fra fryser'n, som pappa har gitt meg. Så altså, når eg flytta te Redervegen for to og et halvt år sida, så innførte eg feiring av tirsdaga
noen liker å ha både poteter, kålrotstappe OG surkål, noen velger bare å ha én eller to av dem. Kålrot er dessverre ikke noe for min mage på grunn av FODMAPs, så jeg laget en kjempegod søtpotetstappe i tillegg
Drikk til lofotlam, ytrefilet med risotto eller indrefilet av svin. Noen år etter at han og faren startet vingården møtte Peter, Hannah, som ble hans kone, og som nå holder orden på foretningsdelen av firmaet
Utbeining av lammelår. Utbeining av bog. Lammeskolen består av 4 videosnutter som tar for seg partering og utbeining av et lofotlam samt tilberedelse av kjøttrull
Av og til dukker det opp en godbit fra uventet hold. Alt i alt er det en meget god vin som passer best til rødvinsmarinert lam, lofotlam eller lammeskank med rotgrønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.