Holdbarheten er kortere med hjemmelaget syltetøy (pga ingen kunstige tilsetningsstoffer) så det er en fordel å ikke lage for mye, men smaken er mye bedre enn kjøpe- syltetøyet, og det er helt naturlig, inneholder ingen fargestoffer og helt fri for E-stoffer som er i syltetøyet kjøpt på butikk
Rør godt og la syltetøyet koke på nytt til sukkeret og ferskenene er oppløst. Noen år gir det bare noen få ferskener, men i år var vi heldige og fikk en hel kurv full
Min pannekake ble vel mye stekt, og grunnen er at vi hadde en stekeovn som ikke fungerer så godt, den varierte temperaturen etter beste velbefinnende og veksler med varmluft og over/undervarme rett som det var, veldig spennende å se resultatet hver gang den var i bruk
Selv liker jeg også hjemmelaget tyttebærsyltetøy, så når en får kjøpt ferske tyttebær i butikken sørger jeg alltid for og kjøpe og fryse ned i passelige porsjonsposer og tar de opp og lager syltetøy med jevne mellomrom
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. - salt og nykvernet pepper. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Disse knekkebrødene er fantastisk gode - og utrolig nok sunne. litt søttRør sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i ca ti min så fiberhusken får svelle
Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt. Hagen vår bugner av modne epler om dagen og Sally satte meg på idèen fermentert cider, hurra for henne
(Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt). Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.