Jeg har det veldig bra for tiden, og det er så deilig. Vi hadde tapas, og alle bidro med sine retter. I den anledning tenkte jeg at jeg skulle dele mine fire tapasfavoritter med dere
Hele FIRE forskjellige typer, til bloggens store lykke. Jeg har blandet vanlige bruschettaingredienser med annet godt som avokado, spinat, bønner og grønne erter
Det er tid for et nytt prosjekt, ogdennegangen har jeg begitt meg ut på dypt vann eller noe sånt. Jeg har alltid spist potetgull og smågodt på lørdager
Jeg har satt sammenen sunn og god middagsmeny til uke fire. En ny uke og mange nye middager venter. Jeg brukte hvitløk, grillkrydder, paprika, tandori og chili
Og disse ble perfekt seige og sprø i kantene. Smelt smør og avkjøl. Du trenger. Dessuten er dette en type småkake som både er allergivennligog skikkelig enkelog rask å lage
Jeg har testet meg fram med både blandeforhold og smakstilsetninger og landet på disse firevariantene, som smaker like godt til påmfrien som på brødskiva
Derfor har jeg begynt å tilsette smak (fire typer frø, hasselnøtter og havsalt, revet ost) til en helt plain (og veldig god) deig, slik at alle blir fornøyde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.