Men fish and chips er sinnsykt godt og slettes ikke vanskelig å lage. "Chips med salt og eddik er den billigste gatematen som finnes, og den har holdt liv i mange generasjoner av briter
Jeg er i utgangspunktet veldig glad i fish and chips, men hadde aldri prøvd å lage det selv. Tidligere var fish and chips i England omtrent det samme som pølse i brød her i landet, man kjøpte det altså i kjosker og kvaliteten var så som så
Da jeg for mange år siden studerte i Skottland, besøkte jeg en fiskerlandsby i Fife, Anstruther og den like berømte Anstruther Fish Bar, som etter sigende skal ha verdens beste Fish and Chips
FISH & CHIPS. Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Hjemmelaget fish and chips. Fish. Chips. Jeg husker fortsatt hvordan avispapir full av fish and chips fra den lokale take-away sjappa ble brettet ut på stuebordet, og min vertsfar kommer nok aldri over det øyeblikket da deres nye, norske familiemedlem etterlyste bestikk…
Fisken bakes også i ovnen, og er derfor et supert alternativ om du som jeg er glad i Fish and Chips. /skrevet i samarbeid med Findus/ Jeg driver fremdeles å eksprimenterer med Lettpanert Torsk fra Findus
Fish & chips er en slager her i heimen. Jeg serverte med chips (fra pose. Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.