Da var det bare å nyte årets påskekake med verdens beste samvittighet. Noen som tar påskeferie idag. etter påsken, men det betyr ikke at påsken ikke skal feires
Server den ved siden av kjøtt og fisk, i suppereller i salater. Alle produktene erbasert på Duga byggkorn, som har et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan
Brød, kaker og annen bakst. Gulrot kake er en garantertvinner hjemme hos oss. Kaken er holdbar opp til ei uke i kjøleskapet (kanskje lengre, men det får jeg nok aldri testet ut) og enda lengre i fryseren
Mandler, gresskarkjerner og pistasjnøtterer både rike på sunt fett og proteiner. Kan ikke nevne for mye, men kan røpe at jeg er å besøker nye steder som jeg tenker å sette opp retreat på
Hererihvertfall et lite bilde-bonanza med linker til årets julekos. Det passer seg å avslutte denne sesongen med julebakst med et lite oppsummeringsinnlegg
Tross en ekkel forkjølelse som ikke slipper taket etter jula, føler jeg at formen er stigende. Måltidsplanlegginga funker både med og uten trening og det skal bli spennende å se resultatet på søndag, da er første uke unnagjort
Disse proteinbarene smakte helt nydelig så legger oppskriften ut igjen. Proteinbarerer veldig enkelt å lage og supert å spise etter en treningsøkt eller som lørdagsgodt / snop
/inneholder sponsorlink. Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunneredessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.