Bruk et stort kar og skift vann ofte under utvanningen for at fisken ikke skal bli for salt. Rens fisken helt fri for skinn og bein, og skjær den i mindre stykker, eller del den med fingrene
Kok opp sirup, sukker, smør og fløtemelk. Rør det tørre inn i deigen og la stå kaldt. Bland sammen melet (hold av ca 150 g til utbaking) og alle krydder og bakepulver
Kålrabien skrelles, deles opp og skjæres i biter. Fisken skylles og deles i litt store stykker. Man fyller litt mer vann på grynene og tilsetter timian, kålrabi, poteter og fisk
Kanelsnurrer skal smake av smør, sukker, kanel og kardemomme. Gammeldagse kanelsnurrer. De skal serveres med varm sjokolade med krem eller god kaffe, og de skal være ferske og lunkne når de spises
Den blir bare bedre om den står et par dager og modnes. God gammeldags Tropisk aroma. Fyll og topp. Rør smør og sukker hvitt, tilsett et egg av gangen og rør godt
Derfor, her er oppskriften på en ekte, god oggammeldags blomkålsuppe. Etter at lille Snuppenführer ble født, og senere begynte i barnehagen, har jeg satt stor pris på enkle måltider
En kjempegod, sunn og velsmakende hverdagsmiddag. Start med å skille egget, og stivpiske eggehviten. Skjær purreløken i små biter og surr denne myk i en kjele sammen med litt smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.