Sammenlignet med hjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker. Frys ned i små porsjoner, og du har ferdig salsa klar til taco middagen
Finhakk koriander og chili/jalapeño og ha det i bollen sammen med resten av ingrediensene. I dag testet jeg en oppskrift jeg fant i et blad og den ligner mer på den man får kjøpt på glass her i landet – dog ekstremt mye bedre
Tortillachips med ost og denne salsaen som dip er bare yummylicious. med tomatpure. Her i huset spiser vi en del meksikansk for tiden, og da er jo salsa som regel en del av det hele
Rødbetedippmed fetaost og valnøtter (Rødbeteborani). En venn av meg som vokste opp med å spise denne hver dag mener til ogmed min variant er den beste han har smakt
Denne salsa’n inneholder bare friske ingredienser, og kan derfor nytes med god samvittighet. Vi har blitt vant med saltsmaken, fordi vi spiser mer og mer ferdig fabrikert mat, og da smaker det selvsagt godt også
Ovnsstekte kyllingklubber med salat, tortillachips, salsaog rømme smakte fantastisk. Og kyllingklubbene krydret jeg med min hjemmelahede kylling-kryddermix
Eventuelt bytte ut tomat med mango og lage en spennende mangosalsa). Fin hakk tomat, hvitløk, løk, chilli og agurk Bland godt sammen Press over saften av lime Smak til med fin hakket chilli, koriander, sukker, salt og pepper
Smak til med salt og pepper, og eventuelt sukker hvis du synes den blir litt sur. Skal du lage nachos eller taco er denne salsaen frisk og sterk og nydelig
Skjær bort stilken på paprika og legg også denne med snittsiden ned på bakepapiret. Salsa kan brukes til så mangt,som til ovnsstekt laks, poteter og gulrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.