(fri for skinn og ben)sammen med salt. Hjemmelagde fiskekaker. Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Fiskegratengmed makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥. Fiskegratengen kan du forberede dagen før du steker den og oppbevare den i kjøleskapet til den
Kan eg friste med heimelaga fiskekaker. Kva med fisketirsdag idag. Form farsen til fiskekaker og steik på middels varme i litt smør til en gyllen farge
Fiskegratengmed laks, brokkoli og gulrøtter. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Han mente det ville vært så mye bedre med lasagne eller noe annet godt
Skjær fisken i biter og mal den med stavmikser eller foodprosessor. Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, muskat, salt og pepper
En flott bok med mange spennende oppskrifter. Da ble det faste fine fiskekaker. Resultatet er at vi har hatt noen problemer med å få ting til å henge sammen, og har måttet ty til Fiberhusk for at det ikke skulle bli bare «klin»
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampet brokkoli og blomkål. Da jeg flyttet til Hellas var det mye mat jeg savnet fra Norge, blant annet fiskekaker
I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng. MEN det er jo egentlig veldig, veldig godt når det er laget med en porsjon omtanke og kjærlighet
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, salt og pepper
Kjør også dette sammen slik du har gjort tidligere, og ha farsen sammen med resten. Form fiskekakefarsen til fiskekaker ved hjelp av to spiseskjeer som du dypper i vann, og stek de i litt olivenolje i den varme pannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.