Erstatt gjerne noe av det med annen fisk også. Bland alle ingredienser sammen i en ildfast form (unntatt eggehviter og griljermel), pisk sammen eggehvitene så det blir helt stivt, vend dette forsiktig inn i gratengen
Fiskegrateng. Visp inn melet og spe med kokevann og melk under energisk visping. Legg fisken i vannet, skru av varmen og la fiskebitene trekke i et par minutter
“Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet medbrystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper
I tillegg er det godt med smeltet smør og litt Crème Fraîche Lett ved siden av fiskegratengen. Fiskegratengen kan du forberede dagen før du steker den og oppbevare den i kjøleskapet til den
Fiskegratengmed laks, brokkoli og gulrøtter. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.