Julepynt, julekos, pakker, gløgg og tre nøtter til askepott står for tur. Perfekt for allergikere, folk som vil unngå hvetemel eller sukker eller de som bare har lyst til å lage noe godt
Form farsen tilfiskekakerog steik på middels varme i litt smør til en gyllen farge. Ellers kan du fint tilføre andre grønnsaker eller urter for smak og konsistens
Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens. I fiskekakene på bildet er det brukt ørret og brosme, men bruk det du har og liker
En stor løkTo-tre fedd hvitløkEn liten neve dillSalt, pepperEt stort egg eller to småOlivenolje eller annen olje til stekingKjør alt unntatt kikertmel i blenderen
Det høres jo litt avansert ut… Fra å være en fisk som svømmer i kaldt saltvann tilog ende opp som en rund, gylden, saftig, lekker og smakfull fiskekake
Jeg steker kakene til de er sånn passe gylden brune på hver side før jeg legger de til avkjøling og senere fryser de ned slik at det er lett å bare ta de opp til neste gang,
Jeg kjøpte fisk til meg og Todd her om dagen (kan man bli mer catlady), både torsk og sei. Hadde i tillegg en sitronskive ved siden av, fersk sitron er undervurdert altså
Tilsetter potetmel og muskatt. Magne valgte å servere pasta tilfiskekakene, enkelt men veldig godt. Når man jobber senvakt i barnehagen, så er det ikke noe som er så deilig å komme hjem til middag
Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat ogtil tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.