Fiskekaker er utrulig raskt og enkelt å lage, men krever riktige råvarer med riktig temperatur. Form farsen til fiskekakerog steik på middels varme i litt smør til en gyllen farge
Skjær fisken i biter og mal den med stavmikser eller foodprosessor. Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampet brokkoli og blomkål. Etterhvert har jeg imidlertid oppdaga at ikke bare er de bedre enn kjøpekaker, men også mye sunnere
Dagens pitabrød er fylt medfiskekaker, salat, skivet tomat, løk i ringer, guakemole og rømme. Elt deigen til en glatt og god deig å jobbe med som slipper lett bakebollen
Følger du disse tipsene så er det lett, ja til ogmed kjapt å lage fiskekaker. Kjør til fisken blir til en farse mens du sper på med kald melk og fløte (gjerne litt tabasco for smakens skyld)
Hjemmelagde fiskekakermed salte mandler, brokkolimos og syrlig gulrot. Og etter en lang og svett økt på mølla i en hel time sammen med mamma, så var det klart for middag
Det er ikke ofte jeg serverer fiskekaker, men innimellom skjer det jo. Og bakte, eller konfiterte tomater smaker jo også helt nydelig sammen med alt mulig ogogså som egen rett
Ha over i en skål og rør fiskemassen seig sammen med salt. kjøkkenmaskin) og hakkes grovt. Ha i en gryte sammen med olje, salt, pepper, rørsukker og eddik
Server fiskekaker, kokte poteter og ertepure med smeltet smør, majones eller remulade. Jeg lager ikke fiskekaker selv, de i butikken er gode som gull de synes jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.