Fiskekraft
3iuka.no
3iuka.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kg kg fiskeavskjær fiskeavskjær
  • 10,5 stk stk løk løk
  • 130 g g sellerirot sellerirot
  • 11 ts ts pepper, hel sort pepper, hel sort
  • 11 stk stk laurbærblad laurbærblad
  • 11 stk stk purre purre
  • 10 vann vann
  • 12 ss ss salt salt
  • 1 Ingredienser 2 kg kg fiskeavskjær fiskeavskjær 0,5 stk stk løk løk 30 g g sellerirot sellerirot 1 ts ts pepper, hel sort pepper, hel sort 1 stk stk laurbærblad laurbærblad 1 stk stk purre purre 0 vann vann 2 ss ss salt saltVask fiskeavskjær og fisken godt. Fjern blodrand og gjeller.Vask grønnsaker og del dem i store biter. Bruk kun den grønne delen på purren.Legg fisk, grønnsaker, laurbærblad, salt og pepper i en kasserolle, og fyll på kaldt vann til det så vidt dekker.Kok opp og la det hele stå og trekke i 20-30 minutter.Fjern skum som danner seg på toppen.Ta ut fiskeavskjær og grønnsaker når kraften er ferdig kokt og sil kraften.Ønsker du en kraftigere smak på kraften, eller at den tar mindre plass i fryseboksen, så kan du koke den inn. Det vil si du lar kraften fosskoke til mengden er halvert.Tips: I denne fiskekraften kan du bruke all type hvitfisk. facebook google twitter instagram pinterest_share Del denne siden facebook twitter google pinterest_share

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.