Ha i smøret og smak tilmed salt, pepper og muskat. Inger-Marie etterlyste i går oppskriften på blomkålmosen som vi hadde sammen med laksen, og her kommer den
Smak tilmed salt og pepper. Brun dette i en panne med smeltet smør. Og utrolig godt. Og det som har vært standard tilbehørtilgrillings før har vært ris og salat
avkjøl den så i isbad eller ute i fri luft til pureen er blitt kald. Nå når jeg skal koke kjøttet sammen med masse andre aromater velger jeg å verken salte eller pepre steken før jeg bruner den
Prøv med ørret- eller lakserogn i stedet, så vil det se mye bedre og friskere ut. Man kan også bruke sild, rakfisk, rå laks, gravet laks eller kveite osv
net ) hvis du vil bruke bildene eller teksten min. -) I tillegg blogger jeg litt om hvor du kan gjøre gode og velsmakende innkjøp av krydder, eddiker, oljer og mat i Nice + reisetips som bl
Denne fiskeretten er så god at den passer både for hverdag og fest, og datteren min laget den nesten alene (med litt veiledning fra meg) så den er ikke så vanskelig heller
Legg alt fint opp på et fat og pynt medlitt fenikkel. 1 stor sommerkotelett uten bein1 liten boks champinjong 1/4 squash i skiver4 små tomater(perle)litt fenikkelbladerSalt/pepper**Stek koteletten og del den i biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.