Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
I år ble måltidet ekstra langt, da mannen og jeg hadde en liten misforståelse som førte til at potetene ikke kom i ovnen før etter at forretten var spist
Del deigen opp i tre like store emner, form dem runde, og legg dem på en melet plate. Slå brødene opp. Sett brødene på en lun plass, og la dem heve til dobbel størrelse
Viktig å følge med så det ikke blir svidd. vann (så mye at linser og pølse dekkes). Rør litt innimellom mens det kokes, og ha lokk over når du ikke rører
Håper dette innlegget kunne være til hjelp for noen. *Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
kombiner det med no knead metoden, bruk kefir istedenfor vann og erstatt noe av rugmelet med hvetemel for at brødet skal få litt mer gluten sånn at det hever seg bedre og ikke ender opp som en murstein når det kommer ut av ovnen
Det blir selvfølgelig ikke fullt så godt, men godt blir det uansett. Om du ikke har hønsekraft selv, kan du selvfølgelig «jukse» med terning/pulver eller lignende
På lik linje med den berømte sviskekaken så blir ikke besøket det samme uten. STSHÆIDARA, bare åikke prøve seg på noe annet, da retten ikke finnes andre steder og dermed ikke har noe annet navn eller uttale
Og i så fall ikke sist jeg satt så behagelig. Jeg kan ikke huske siste jeg var på kino. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men at dette var helt fantastisk, det kan jeg bare røpe med en gang
Så jeg satte altså i gang med å lage gnocchi, og det viste seg åikkeværeså vanskelig. Hvis du i tillegg lager litt hjemmelaget aioli til brødet, så blir dette en perfekt vegetarrett
Alt du skal bruke MÅvære finkuttet slik du vil ha det, FØR du starter å steke. Så glemte jeg selvsagt det viktigste, det er forbasket godt og har lite kalorier
Ha så i. Det handler om å balansere smakene litt. den være en type syrlig/søt saus. DET BETYR IKKE AT DET IKKE KAN SPISESTvert imot, det er et utmerket tilbehør til mange kjøttretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.