En av mine store favoritter da jeg vokste opp, var fiskeboller i hvit saus med karri på. Når det begynner å tykne, så ha i matfløten, pepper, salt og muskat etter smak
ca en ss med masse for hver kake. pisk kremfløte og sukker til en luftig krem. 1/2 liter Fløte. 1. 2. vend deretter forsiktig inn melet litt etter litt
Helt til jeg fikk ånden over meg med boken Fristende lavkarbo. I lang lang tid har jeg tenkt å lage lchf fløtekarameller - men måndene har gått uten at karamellene ble til
Server fiskepuddingen i sausen, med kokte poteter og brokkoli til. Fiskepudding er kanskje ikke favorittmaten idag, men det er grei og lettvint mat av og til
Denne retten har jeg bare laget noen få ganger, både med og uten fløte. )Jeg har brukt ferdig pakke med enchilladas hvor du bare tilsetter kjøttdeig og ost
Smelt smør og rør inn melet, spe ut med Buljong og ha i løken. Server med grønnsaker og poteter. Oppsktiften er den samme med vanlig løk og er et midt til kjøttsuppe, men da bruker man suppen til å spe ut med
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.