Fiskepudding med hvitvinsaus og blomkål (Godtlevert)
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer, 4 middager per uke, koster kr. 549,- Kr. 69,- per middag må jeg si er ganske billig !!
  • 456279, så får dere kr. 300,
  • 2 porsjoner:
  • 500 g poteter
  • Litt salt
  • 2 stk gulrot
  • ½ stk blomkål
  • ½ stk brokkoli
  • 2 ss solsikke-/rapsolje
  • salt og pepper
  • 450 g fiskepudding
  • 2 ss smør
  • 1 ss solsikke-/rapsolje
  • 1 dl hvitvin, tørr
  • 0,5 ss sjalottløk
  • 0,5 dl kremfløte
  • 200 g meierismør
  • Saften av ½ sitron.
  • Salt
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.