Fiskesuppe’gryte – med futt i ♪♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 porsjoner
  • 2 ts rød curry pasta
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2,5 dl tørr hvitvin
  • 1 l fiskebuljong/fond
  • 2 ss fish sauce
  • 1 stk fennikel
  • 2 stk gulrøtter
  • 1 box hakket tomat
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 ts hvitløk, Gourmet Garden
  • 1 rød chili
  • 4 vårløk 1 sitron
  • Frisk dill
  • 3 dl kremfløte
  • 300 g torskefilet
  • 300 g ørretfilet
  • 300 g laksefilet
  • 500 g blåskjell

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.