Jeg husker fra barndommen at vi ofte var på fjellet ogfisket ørret. Salt og Pepper. Om vi var heldige å fikk noen fisk, så var belønningen om kvelden ørret surret i rømme
Legg ørretene oppå, strø over litt hakkede urter. Rens fisken, klipp av gjellene og skjær av hodet. Smørstekt fjellørret smaker så godt at den egentligikke trenger mye tilbehør
Så er jeg altså i gang og tørker urter. De urtene jeg nå har til tørk er Oregano, Mynte ogSalvie. Jeg har jo jobbet med kamille en stund, men det er littnobrainer
Min mann er hobbyfisker, og etter X antall turer i sommer er denne middagen det vi har klart å samle av selvprodusert mat (Godt viikke lever iforhistorien der mannen skulle skaffe mat
Det er en del urterog grønnsaker som går igjeni det thailandske kjøkken, så tenkte jeg skulle ta et eget innlegg hvor jeg skriverlitt kort om de forskjellige
Tilslutt landet jeg på en ostesaus laget på lettmelk og kremost med urter. Du tenker kanskje at alt jeg lager her hjemme blir godkjent, også når det er sunnere, men sånn er det ikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.