Natt til lørdag våknet jeg flere ganger, og håpet at bursdagen min snart startet. Torsdagskveld inviterte vi familiene våre på fransk lammegryte med soltrøkede tomater og creme brulée til dessert (kun fordi det er så gøy å stave)
Men glimt i øya har jeg iallefall. Det har vært så mye snakk om Børge´s pannekaker så nå måtte jeg prøve de selv for å finne ut om de var så gode alle skulle ha det til
Bland kjøttet fra søtpoteten (ikke skallet) sammen med kikerter, vann, olivenolje og tahini. det var på Teresa Carles i Barcelona, en herlig vegetarrestaurant
Til disse brownies pops, brukte jeg mørk sjokolade som er temp, og hvit sjokolade som er temp( tilsatt en dråpe rosa), slik at disse holder seg fine på overflate i flere dager, du finner disse sjokolade under merke bakekake hos alle Traktøren butikker i Norge
Dette bildet av sjokolademuffins med smørkrem delte jeg i sommer på min instagramkonto @mynordicpantry (følg meg gjerne der da jeg stort sette daglig, og tidvis flere ganger daglig legger ut glimtfra hverdagslivet) Følgeren min ville at jeg skulle dele oppskriften, så her kommer den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.