Jeg har testet min første rett med kikerter og selvfølgelig skal jeg dele den med dere. Fant en god oppskrift hos veganmisjonen som jeg synes så digg ut, og heldigvis hadde jeg hampefrø stående i skapet
Hjemmelagede pålegg. 10. 02. 2016 kl. 09. 55 i. Blogg. 10 kommentarer. Hei. Når en lager påleggene selv så slipper en unna alle de kunstige tilsetningsstoffene, det beste er å bruke rene, naturlige ingredienser til pålegg
Til julefrokosten eller brunchen er det morsomt å servere egenprodusert pålegg. Oksetunge eller Storfetunge er noe som selges rimelig nå i disse tider og er fantastisk enkelt å lage seg til julefrokosten
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Hei. Har du hadd en fin helg så langt. Jeg har vært litt små syk, så det har ikke vært så mye fres her. Vi har hadd et nydelig vær Søndagen med milde temperaturer og solskinn
Et enkelt og godt pålegg som holder flere dager i kjøleskapet. Da er det helg og hos meg blir det ofte havregrøt eller noe yoghurt greier til frokost i diverse varianter , men av og til frister det med brødskiver eller knekkebrød
. Nå er det jul i huset, juleskinka, julebrødet, julekakene, julekulene, julekjeksene, julefreden, julegavene, julematen, julegodtene, er i hus, hmm er det noe jeg har glemt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.