Stek deretter flesket litt og litt- i smør, på relativ sterk varme. Så er det bare å kose seg og ikke tenkepåkaloriene, ogdessuten lager mannen min alltid denneretten
sett på poteter til kokingstek flesketpå begge siderSausen lages på fettet som er igjen etter steking av flesket, direkte i pannenrør inn mel og spe med melk, pass på så det ikke blir klumper
Tenk han skulle lage for meg, var ikke det herlig og det ble som oftest på pasta dagen. Første gangen jeg smakte denneretten var på Kafe Everts På Jeløy i Moss like ettter at filmen Elling ble vist på TV for første gang
Stek flesket lett gyldentpå begge sider. Men jeg kan jo koke poteter, jeg kan lage hvit saus, og hvor vanskelig kan det være å koke kålrot og steke fleskegentlig
Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her påbloggen så nå var det på tide igjen. Smaken man får av red curry paste og kokosmelk er helt fantastisk ogdenneenklemiddagen vil jeg anbefale dere å prøve
Andebryst lages ogsåpådenneenklemåten. Passer godt med et glass vin, selv påen tirsdag. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.