vi rydder opp luer og vanter, votter og skjerf. Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)MoreClick to share on Google+ (Opens in new window)Like this
Du har kanskje ikkje merka det, men eg har ikkje vore veldig aktiv på denne bloggen i det siste. Eg hadde trudd at sommaren skulle by på mykje tid til baking ogblogging, men fytti grisen så travel han har vore
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
De minner nok noen om sveler, men disse er uten egg og er en anelse tykkere. De smaker helt herlig med godt smør og brunost, men serves også ofte med sukker
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Og hvis du har noen bakte poteter til overs fra en annen anledning så MÅ du prøve disse. Jeg ble inspirert til å lage disse etter et besøk på restauranten TGI Fridays og hadde spist deres “loaded potato skins” – så herlig, men allikevel så enkelt å lage selv
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er noen utrolig gode og myke karameller. Og da mener jeg GODE – jeg tror det er en kombinasjon av det brune sukkere, den kondenserte melken og vaniljen, uansett, hvis du skal lage karameller så prøv denne oppskriften
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Overalt fantes det lam og sau i oppveksten. Derfor søker eg til sørlegare breiddegrader for inspirasjon, og kjenner framleis dufta frå dei marokkanske lammekjøtbollane eg ein gong fekk servert frå ein rykande varme tagine
så her er det bare å sende sjefen sjøl (Todd) til bestemoren sin så han slipper å forholde seg til alt rot og mas, brette opp armene og fortsette å pakke sammen klær, sko, sminke og kjøkkenutstyr – det er stort sett det jeg eier og trenger
Jeg brukte ferdige pakker fra GoGreen. Salt og pepper. Finhakk løk, hvitløk og gulrøtter. Varm opp smør eller olje i en gryte og surr grønsakene blanke på middels varme
Sprøstekt, saftig og mør, hva er vel bedre. Schnitzel kan man lage i mange varianter av all slags kjøtt og kylling ( og med fyll av ost, skinke, eller diverse grønnsaksblandinger)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dropp suppetallerkenen og server i hjemmelagede brødboller i steden. Ha resten av ingrediensene ( smuldre gjæren i små biter dersom du bruker fersk gjær) i en eltebolle og hell over den lunkne smørblandingen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det er ikke til å komme bort i fra, sjokolade og peanøtter er en helt herlig smakskombinasjon. I denne kaken har jeg brukt en sjokoladekake med litt crunchy peanøttsmør som er dekket og fylt med en krem laget av Swiss Meringue … Les videre →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den kalde årstiden
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.