Men nå til dagens fristelse, som er COFFEE ICECREAMCAKE, so super Delicious. Igår var jeg å besøkte gamle byen sammen med min beste venninne før cupcakekurset og fikk tid til å besøke Mormors Cafe
Cupcake kurs. Chocolate moussé. Lemon Icecream. Jeg fordeler dette i disse fine cupcake formene. Jeg skal gjøre meg klar for et nytt Cupcake kurs her i Horten, så tar jeg fly videre til Bergen i kveld
Oreokjeks er utrolig populære, og det med rette. De er veldig allsidige og kan brukes til det aller meste når det kommer til baking, for eksempel til kakebunn som jeg har gjort her
Gjerne med noe strøssel som for eksempel revet sukkerfri sjokolade, kokos, nøtter eller havregryn – eventuelt sukkerfrie m&m’s som jeg har her (utsolgt på iherb for tiden)
Noe av det beste jeg vet er iskrem. Da spesielt de som minner om fyldig, kremet Gelato fra Italia. Nå har jo hjemmelaget iskrem virkelig skutt fart de senere årene og de fleste hjem har en iskremmaskin godt integrert på kjøkkenet
Toppet med kanel, litt mer kanel, en ekstra dæsj søtpotetpuré og Walden Farms pancake syrup. Toppet med litt revet sukkerfri melkesjokolade og Walden Farms chocolate syrup
En av kakene jeg elsker og som lager gjerne i juletider er denne deilige “Oreo IceCreamCake” som er veldig forfriskende og spiser gjerne etter en tung middag med ribbe og alt annet som hører julen til
Tredje oppskrift i Bolig Drøms augustnummer 2015. »I’m a sucker for pie». Det er helt sikkert. Han du først lært deg å lage en skikkelig god paideig, ligger verden for dine føtter
Nå kommer sommeren og da må vi kose oss med kake. Dette er også et bidrag til en bakekonkurranse, så jeg håper dere vil prøve dere på oppskriften og dele bildet på Instagram med hashtag #Mysensiblerie slik at jeg får se alle de flotte resultatene dere lager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.