Jeg har nesten alltid foccaciabrød i fryseren, og da helst den grove typen (følg linken). Ha i honning, vann og olje, og arbeid deigen sammen til en glatt deig med hendene
Hell over litt olivenolje, stikk noen hull med en gaffel, og strø på rosmarin og havsalt. ) Så med tanke på at jeg kommer til å jobbe til ganske seint i kveld, bestemte jeg meg for å lage en stor foccacia før jeg må på jobb
Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Mais eller ris er også veldig godt å ha i paprikaen sammen med dette. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
paprika (tyrkerne har til ogmed en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre ogmed mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
I tillegg så pleier vi å strø soltørket tomat, olivenog/eller fetaost over…. Problemet vårt med den tradisjonelle foccacian er at vi ofte får problemer med magen i etterkant
En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Slik gjør du kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme
Med stigende temperaturer kommer det også ønsker fra dere om sunn grillmat. I går tok vi en aldri så liten spontan avgjørelse og dro til dyreparken i Kristiansand
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.