Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker. Solen skinner og flagget vaier, så alt ligger til rette for en god dag
Jo lenger en må piske for å få den klumpefri, jo mer rennende kan den ende opp med å bli, så hvis en skal ha den i sprøytepose, bør en da la den kjøles ned i kjøleskapet for at den skal ha mer hold når den sprøytes på
Vet ikke om jeg fortsatt synes kjøpekakene fra «Marks&Sparks» er allverdens, men den rike ingefærsmaken og den krakkelerte sukker/kanel toppen har virkelig noe ekstra ved seg
oSelv om det meste var ferdig, så tar det tid å pynte fat og legge opp, og for alt i verden, så hadde ikke maten sett så fantastisk bra ut hadde det ikke vært for ferdighetene til Laila
Fred måtte få en kake med minst en golfball på. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Her har jeg farget ut hvit Marshmallowfondant med pastafarger i en litt utradisjonell fargekombinasjon for en regnbue å være, men når hovedpersonen er rosa så måtte det bli slik
Blandes til en jevn røre for hånd. Her er bursdagskake til Vilde da hun fylte 5år. 4,5 dl vann. Pisk smør, 500 g melis og vaniljesukker mykt og luftig. Brukte 1,5 porsjon MMF til nederste kake, og 1 porsjon til øverste. 4,5 dl vann
eller form den som du ønsker på bakeplaten. I dag er det et år siden jeg startet denne matbloggen, som inneholder mest gammeldags mat,som kansje har gått i glemmeboka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.