Etter å ha strikka disse her mye smalere og tilpassa premature føtter for et par-tre år siden, måtte jeg jo se om ideen min virkelig fungerte i større størrelser
Med dette i minne, har jeg fått hjelp fra kokken Toril Guldbrandsen og ernæringsfysiolog Camilla Andersen, fra Opplysningskontoret for frukt og grønt, til å lage spennende smoothies
D. e. l. p. å. F. a. c. b. o. k. S. u. r. d. i. g. n. v. t. s. m. h. M. E. ,. f. ø. J. (. ). j. H. y. æ. I. N. U. /. -. P. A. V. T. B. 1. 0. 2. 3. 4. R. L. 8. 5. k l. d l
) Denne konfirmasjonskaken leverte jeg forrige helg. Konfirmasjonene er i gang. Christina ønsket en hvit 2 etg med roser og peoner i forskjellige rosanyanser nedover
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Først og fremst for å få norske økologiske grønnsaker og masse god norsk ost. Viltsesongen er i gang. Jeg syns viltkjøtt har bedre smak en annet kjøtt og så har disse dyrene spist mat som er naturlig for de
Og siden det er litt kaldere nå så fant jeg frem litt chili for å spice it up. Jeg tilsetter derfor litt varmende superurter som ingefær, chili og ingefær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.