2 dager
før steking tar du opp ribben og langtiner den, jeg har den i kjøleskapet det første døgnet og kvelden før julaften tar jeg den ut og setter den på kjøkkenbenken
2 timer
på 200°C, og den siste
½ timen
med døren på gløtt (sett evt noe mellom – om døren ikke blir stående av seg selv). Om svoren ikke er sprø – sett på grillen og følg med – for dette går fort! (dekk alternativt til de bitene som er ferdigsprø, så ikke de blir brent.)
Da er det bare å koke noen egg, dele med eggedeler, ha i litt finhakket purre/vår/pipe/gul løk, pepper og evt mer salt og blande i ønsket mengde majones foråfå det hele til å henge pent sammen
De er perfekte som et lite mellommåltid, dempe søtsuget og ikke minst foråfå mer energi. Jeg liker best å bruke hendene, men er du redd for gris så burde du ikke startet med det
Du kan også eksperimentere med forskjellige urter og krydder, som oregano, timian, pepper, laurbærblad, koriander og stjerneanis, eller chili og kajennepepper dersom du liker den hot
Det vil si , alle som sto langt nok fremme i køen for alt gikk unna på null komma svisj. Vi lovet å legge ut oppskriften slik at alle kunne få muligheten til å lage den gode suppa, og det passer jo fint nå som de beste gresskarene er åfå kjøpt
Passer på at det får trekke godt inn i huden før de eksponeres for sol. Naturlig deodorant, fri for aluminium og andre ekle ingredienser, som hindrer lukt fårdu kjøpt HER
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.