Når løk bakes i ovn får får den en nydelig søtsmak og blir myk og delikat. Godt dryppet med olivenolje blir dette en ren delikatesse, smaker utrolig godt til grillmat, til alle kjøttretter og det er supert på et tapas bord
Også grønn del av purreløk er fri for FODMAPs. Blogg. Det finnes imidlertid noen triks for å få i alle fall litt av løksmaken i maten uten trøbbel med magen
For kroppen har jeg barberhøvel, shavegel, kroppsskrubb og selvsagt såper som dufter godt. Et eksempel er å finne soverommet før jeg er alt for trøtt, lage til et fotbad og lese i ei bok jeg liker
Min versjon er karamelisert og med et hint av røyk. Strø over litt salt og pepper. Karameliserte løk med et lite hint av røykStekt løk er perfekt tilbehør til biff, karbonader, eller seifilet
Serveres med revet gulrot + litt sitronsaft, og kanskje en potet. 1 porsjon seifilet, ca 150 g (fra frossen blokk, opptint)1 ss hvetemel, litt salt og pepperLøkGulrot(Potet)Slik gjør du. 1) Bland hvetemel med salt og pepper, og dypp fisken på begge sider i melet. 2) Varm opp stekepanna og ha i godt med smør. Ha i fisken og la den brunes godt på begge sider og stekes så lenge at den er gjennomstekt - spørs på størrelsen, men ca 5-10 min. 3) I mens steker du skivet løk i en annen stekepanne (eller gjør dette på forhånd) og lar den bli brun, men ikke brent
En av rettene som skal serveres da er løk og soppterter. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Kutt soppen i skiver og stek den i en panne, bruk gjerne smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.