Kraftige smaker av sitronogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Denne gangen smaker kaken friskt og godt av finrevet sitron. dette er en kake som jeg må ha laget en million ganger i utallige varianter og kombinasjoner
-) Nemlig muffins med frisk sitron, bringebærog hvit sjokolade. -)Jeg må innrømme etter et par uker med masse snø og delvis regn savner jeg sommeren, og derfor bestemte jeg meg for å bake muffins som er litt sommerlig
Håper dere også har hatt en fin da . Da har jeg vært ute på tur, det var deilig vær men sykt glatt så jeg gikk som en mus… Er så redd for å falle, tror ikke knærne mine tåler flere fall nå
(Selv foretrekker jeg å vente med deler av pyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
La den avkjøles litt før du pynter den med eventuelt melis, sitronmelisse-bladerogbringebær. #spisogspar #blogg #mat #bringebær #helse #sommer #Bergen #regn #sol #ferie #helseblogg #mamma #mammablogg #kosthold #kake #formkake
Bland sukkeret medsitronskalletog la det stå litt slik at sukkerer trekker til seg sitronsmaken. Bland smør og sukker hvitt i kjøkkenmaskinen eller med håndmikser
Bland sukkeret medsitronskalletog la det stå litt slik at sukkerer trekker til seg sitronsmaken. Bland smør og sukker hvitt i kjøkkenmaskinen eller med håndmikser
Det er noe medformkake som er utrolig tiltalende, den er lett å lage, den er saftig og det er ett eller annet med å legge kakedeig i en brødform og skjære opp i rause stykker som gir meg varme assosiasjoner, til et kjøkken et sted hvor det står en fin gammel dame og lager mat
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper ogsitronpepper, litt sitronsaftog to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.