Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke. Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat
Jeg elsker rødbeter og nå i sesong så bruker jeg så mye jeg kan av denne herlige grønnsaken. Idag vil jeg vil dele denne oppskriften som er en enkel og god forrett
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
Det er så lett å gi opp, så lett å stenge av, lukke døra og ikke gå til kjernen i seg selv. Og hvis forholdet hadde vært preget av rutine og kjedsomhet, ja, da tror jeg jeg hadde gått av den grunn
Avkjøles på rist. Denne forretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester. Kvern over litt pepper og ha på litt havsalt og server
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.